Nicky Hilton, sora mai mica a lui Paris Hilton, a născut al treilea copil


Pe vremuri, era o mare petrecăreață. Acum este o familistă convinsă!


Mai cuminte și mai conectată la lumea reală, Nicky Hilton n-a scăpat, totuși, de umbrele tinereții, când ea și sora ei erau sufletul petrecerilor extravagante.

Anii au trecut, iar acum fashionista Nicky Hilton este soția respectabilă a lui James Rothschild (la rândul său, moștenitor al unei averi impresionante) și mama responsabilă a trei copii. Da, ați citit bine! Cel de-al treilea copil al cuplului tocmai a venit pe lume în urmă cu câteva săptămâni, dar de-abia acum s-au simțit confortabil să împărtășească vestea și cu fanii lor internauți.

În fotografia postată pe Instagram, apare o Nicky în vârstă de 38 de ani, întinsă într-un hamac și avându-l în brațe pe nou-născutul ei, care doarme liniștit.

Instantaneul a primit o mulțime de comentarii afectuoase din partea mamei sale, Kathy Hilton, și a altor celebrități, precum Christine Chiu de la „Bling Empire“ ori modelul Maye Musk, mama lui Elon Musk.

Nicky a anunțat nașterea băiețelului ei pe 5 iulie, scriind pe Instagram: „Oficial, suntem oficial un grup de 5! Bine ai venit pe lume, băiețel dulce. Mama, tata și surorile mai mari nu ar putea fi mai îndrăgostiți de tine“.

Nicky și James, un finanțist britanic în vârstă de 36 de ani, sunt, de asemenea, părinții fiicelor Lily-Grace Victoria Rothschild, în vârstă de 6 ani, și Theodora "Teddy" Marilyn Rothschild, în vârstă de 4 ani. Cuplul, care tocmai a sărbătorit, pe 10 iulie, 7 ani de căsnicie, nu a dezvăluit încă numele băiețelului lor.

FOTO: Instagram

  • Nicky Hilton, sora mai mica a lui Paris Hilton, a născut al treilea copil

related posts

Modifică setările cookies