Nicolae Guță, apariție rară alături de fiul lui și al Narcisei Balaban! Cum s-a afișat cu Alberto


Nicolae Guță, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară, s-a afișat de curând alături de fiul său și al Narcisei Balaban, Alberto. Iată imaginile extrem de rare cu cei doi.


Alberto, fiul cunoscutului cântăreț de manele, va împlini în curând 18 ani, iar tatăl său a luat decizia de a-l lansa în industria muzicală. Spune despre fiul său că este foarte talentat, exact ca el, dar și ambițios, așa că l-a luat din casa mamei sale ca să îl învețe ce știe el mai bine - muzică. 

În ciuda declarațiilor sale, cei doi nu sunt văzuți prea des împreună, semn că relația tată-fiu este una mai mult profesională. Ei bine, se pare că nu este deloc așa, căci de curând Alberto s-a afișat alături de tatăl său celebru, iar imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri în mediul online.

@albertoguta1777

am castigat TRENDU

♬ sunet original - ????Nazar ????

Narcisa Balaban, despre relația lui Guță cu Alberto

Sinceră și foarte transparentă, așa cum i-a obișnuit pe toți în anii săi de glorie, Narcisa Balaban a vorbit în urmă cu mai mult timp despre modul în care se comportă Nicolae Guță cu fiul lor, Alberto. Contrar așteptărilor, se pare că manelistul l-a ajutat o perioadă pe cel mic, dar după a uitat de existența lui.

„L-a ajutat o perioadă, dar după nu l-a mai cunoscut. Nu mă interesează acest om, cu cine este, cu cine va fi. Eu sunt nevoită să deschid subiectul pentru copilul meu. Este tatăl lui și mi se pare ceva corect. La mine a venit în vizită, a văzut copilul, era ok”, a povestit Narcisa Guță în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: Captură TikTok, Instagram, Facebook

  • Nicolae Guță, apariție rară alături de fiul lui și al Narcisei Balaban! Cum s-a afișat cu Alberto

related posts

Modifică setările cookies