Nicolae Guță și-a luat fiul din casa fostei soții! Ce se întâmplă cu Alberto, băiatul din căsnicia cu Narcisa


Manelistul nu a mai stat pe gânduri și s-a dus să își ia băiatul din casa fostei soții, Narcisa Balaban. Iată care a fost principalul motiv!


În urmă cu puțin timp, Alberto a părăsit casa mamei sale, Narcisa, după ce tatăl lui a luat decizia de a se muta la el. În cadrul unui interviu recent, acordat jurnaliștilor de la playtech.ro, manelistul a dezvăluit că are planuri mari cu fiul său, care este pe cale să împlinească vârsta de 18 ani.

Nicolae Guță este foarte hotărât și dispus să se ocupe doar el de educația fiului său și chiar să îi construiască o frumoasă carieră muzicală.

„De ceva timp, l-am luat pe Alberto de lângă mama sa, pentru că ,în curând, va deveni major și lucrez cu el. Eu îmi doresc să devină un solist de performanță sau de marcă, dar din punctul meu de vedere, pentru a ajunge un solist bun, trebuie să îți formezi un caracter, trebuie să ai o oarecare disciplină, o disciplină sufletească. Trebuie să ai oarecare doctrină și un oarecare echilibru.

Degeaba te lasă Dumnezeu cu talent, dacă tu nu știi să îl respecți. Dacă tu nu îl respecți, cu acel talent faci bani și te poți distruge singur. Așa cum spunea tata: “Îți alimentezi d****i din tine, din capul tău!” Fără bani, nu poți să îi alimentezi. A face bani, uneori, soarta îți oferă prilejul sau situația respectivă, dar tebuie să îl pui pe Dumnezeu înainte. Nu dau lecții despre viață, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu, că m-au ajutat toate vorbele tăticului meu!”, a declarat Nicolae Guță pentru Playtech.ro.

Foto: Facebook

  • Nicolae Guță și-a luat fiul din casa fostei soții! Ce se întâmplă cu Alberto, băiatul din căsnicia cu Narcisa

related posts

Modifică setările cookies