Nimeni nu o crede când își spune vârsta! Câți ani are Alice Vasquez, supranumită “cea mai sexy bunică din lume”


Alice Vasquez a fost supranumită de britanici “cea mai sexy bunicuță din lume”. Bruneta cu forme voluptoase adoră să pozeze provocator și a apărut chiar și pe coperta Playboy, din Suedia. 


Alice a fost o mămică tânără și la 16 ani adusese deja pe lume o fetiță. Câțiva ani  mai târziu, britanica a născut și un băiețel. Acum copiii au 26, respectiv 24 de ani, iar Alice are trei nepoți. Atunci când își spune vârsta, cei din jur rămân uimiți. Alice are 42 de ani, dar nimeni nu-i dă mai mult de 25 de ani. 

Recent, "bunicuța" și-a sărbătorit ziua de naștere în Las Vegas. Alice s-a distrat în club, a băut shot după shot și a făcut baie în șampanie alături de prietenele ei la fel de sexy. Bruneta spune că petrecerea de anul acesta nu se compară cu niciuna din cele avute până acum, scrie The Sun.

Alice este model, dar și profesoare de yoga. De altfel, bruneta spune că mersul la sală și yoga au ajutat-o să se mențină în formă. 

Mai multe poze în galeria foto de mai jos

Modelul are aproape 40.000 de admiratori pe contul de Instagram, acolo unde pozele în ipostaze provocatoare și ținute sumare sunt la ordinea zilei. 

Fotografii: Instagram SweetAlice101

Vezi și VIDEO: 

 

  • Nimeni nu o crede când își spune vârsta! Câți ani are Alice Vasquez, supranumită “cea mai sexy bunică din lume”

related posts

Modifică setările cookies