Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a găsit o femeie în măncarea servită pe avion


O jurnalistă pe nume Sarvaprija Sangwan a devenit virală pe Twitter după ce a dezvăluit într-o postare ce a găsit în mâncarea servită în timpul unui zbor furnizat de o companie aeriană din India.

Tag-uri:

Se pare că femeia găsise o piatră în mâncarea servită în timpul unui zbor oferit de compania aeriana Air India. Indignata, aceasta a făcut o fotografie și a încărcat-o pe Twitter, alături de un mesaj de nemulțumire:

"Nu ai nevoie de resurse și bani pentru a asigura alimente fără pietre Air India. Iată ce am primit în mâncarea servită în zborul AI 215 de astăzi. Membrul echipajului, doamna Jadon, a fost informata. Acest tip de neglijență este inacceptabil", a scris ea pe Twitter.

La vederea mesajului postat de jurnalistă, compania aeriană a oferit un răspuns prin care o anunța că vor lua masurile necesare pentru a nu se repeta incidentul.

"Dragă doamnă, acest lucru este îngrijorător și vom discuta imediat cu echipa noastră de catering. Vă rugăm să ne acordați ceva timp pentru a reveni. Apreciem că ne-ați adus la cunoștință acest lucru''.

Nu este pentru prima oara când compania aeriană din India se confruntă cu plângeri din partea pasagerilor. În unul dintre zborurile sale, un pasager aflat în stare de ebrietate urinase pe o altă pasageră în vârstă de 72 de ani.

Sursă foto: Twitter

  • Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a găsit o femeie în măncarea servită pe avion

related posts

Modifică setările cookies