”Nu a fost dragoste la prima vedere” Karmen Simionescu a spus totul despre mariajul cu Bogdan Căplescu. Cum a cucerit-o


Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a vorbit deschis despre mariajul cu Bogdan Căplescu. Cei doi au fost prieteni la început, ulterior, au format un cuplu.


Karmen Simionescu și Bogdan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și au împreună o fetiță, pe Sofia.

Fiica lui Adrian Minune a recunoscut că între ea și soțul ei nu a fost dragoste la prima vedere. La început, cei doi au fost prieteni, iar, ulterior, au devenit un cuplu. 

Relația lor a început să prindă contur după luni de zile în care au ieșit în același cerc de prieteni, iar Bogdan i-a promis ca o va face soția lui și că vor avea un copil împreună. Zis și făcut!

Cei doi au o familie frumoasă și sunt împliniți din toate punctele de vedere.

”Nu a fost dragoste la prima vedere. Noi ne-am cunoscut prin prieteni. Ne știam, eram OK fiecare cu prezența celuilalt. La un moment dat, după mai multe ieșiri în grupul de prieteni, am fost în club, acolo m-a bătut pe umăr și mi-a zis: „O să fii nevasta mea și o să avem un copil.

Eu, în mintea mea, am zis: „Hai, măi! Bine….” La câteva luni, ne-am cuplat și a venit și Sofia”, a spus Karmen Simionescu, conform Viva.

Sursă foto: Instagram

  • ”Nu a fost dragoste la prima vedere” Karmen Simionescu a spus totul despre mariajul cu Bogdan Căplescu. Cum a cucerit-o

related posts

Modifică setările cookies