“Nu-mi vine să cred că încă mai am picioare!” Cum arată tocurile imposibile pe care Emilia Clarke a rezistat la Premiile Emmy


Emilia Clarke a fost una dintre atracțiile serii la Premiile Emmy și este și firesc cu o asemenea rochie. Cum toți ochii au fost țintiți asupra decolteului ei adânc, puține persoane au observat cu ce este încălțată vedeta.


Actrița din Game of Thrones și-a combinat spectaculoasa rochie Valentino cu bijuterii David Webb și sandale Jimmy Choo. Emilia a postat pe pagina ei de Instagram o imagine în care apare epuizata după after party-ul de la Premiile Emmy. Întinsă pe un scaun, actrița se mira că încă mai are picioare :)  Cu aceasta ocazie am putut observa și noi cam cât de înalte au fost tocurile pe care vedeta a “supraviețuit” ore în șir. Au cel puțin 15 cm!

 

Emilia Clarke a dezvăluit anul acesta că în 2011, imediat după terminarea filmărilor la primul sezon Game of Thrones, a suferit două anevrisme cerebrale, din care a scăpat cu viață ca prin urechile acului.

„Tocmai când toate visurile mele din copilărie păreau să se fi împlinit, aproape mi-am pierdut mințile și apoi viața. Nu am spus niciodată această poveste, dar acum e timpul”, a dezvăluit Emilia Clarke.

Actrița britanică a suferit un anevrism (dilatare patologică a pereților unei artere) cerebral în timp ce se antrena. În urma unui RMN efectuat a scurt timp, Emilia a aflat că avea hemoragie la nivelul arahnoidei, membrana mijlocie care învelește creierul și măduva spinării. Circa 30% dintre cei care suferă o astfel de hemoragie nu supraviețuiesc dacă nu ajung repede la spital.

Actrița a dezvăluit că în acele momente le-a cerut doctorilor să o lase să moară, crezând că nu vă avea vreo șansă de supraviețuire. Avea doar 24 de ani.

„În cele mai grele momente ale mele voiam să mă deconectez de la aparate. Am cerut personalului medical să mă lase să mor. Munca mea – tot visul meu despre cum ar fi trebuit să arate viața mea – bazată pe limbaj, pe comunicare. Fără asta eram pierdută”, a mai spus Emilia, care își pierduse darul vorbirii după primul anevrism.

 

Vezi si: Profil de celebritate -  Kit Harington

 

  • “Nu-mi vine să cred că încă mai am picioare!” Cum arată tocurile imposibile pe care Emilia Clarke a rezistat la Premiile Emmy

related posts

Modifică setările cookies