Nu se înscrie în tiparele obișnuite de frumusețe, dar este celebră în toată lumea. Cine este noul iubit al lui Winnie Harlow


Winnie Harlow, pe numele ei adevărat, Charlotte, este unul dintre cele mai celebre modele din întreaga lume. Deși suferă de vitiligo, are o frumusețe aparte care a ajutat-o să aibă toată lumea la picioare.


În cele mai recente imagini, Winnie a fost surprinsă alături de noul său iubit, un star din NBA, Kyle Kuzma, de la echipa Lakers. Cei doi au luat masa împreună la un celebru restaurant din Malibu și, potrivit presei, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au stat împreună și în izolare, dar de când s-au relaxat măsurile impuse de către autorități pentru a limita răspândirea noul tip de coronavirus, cei doi și-au reluat viața mondenă, așa cum au făcut majoritatea starurilor.

Citește și: El este cel mai tânăr influencer de pe Instagram. Povestea lui a frânt inimile internauților

Winnie a atras toate privirile. Camerele de fotografiat au fost ațintite asupra ei pentru felul în care arată, dar și pentru salopeta care i-a scos în evidență formele perfecte. Aceasta a optat pentru culoarea alb, nuanță care a contrastat perfect cu pielea sa creolă.

Se spune că cei doi s-au cunoscut anul trecut la petrecerea Harper's Bazaar New York Fashion Week. Winnie s-a mai iubit în trecut cu Wiz Khalifa și cu Lewis Hamilton. 

Sursă foto: Instagram/Profimedia Images

  • Nu se înscrie în tiparele obișnuite de frumusețe, dar este celebră în toată lumea. Cine este noul iubit al lui Winnie Harlow

related posts

Modifică setările cookies