„Nu știu cum reușiți să rămâneți așa mișto după atâția ani!”. Piesa „Sigur”, lansată de trupa Holograf, le-a răscolit amintirile românilor


Trupa Holograf, una dintre cele mai iubite și longevive formații din România, lansează noul lor single intitulat – „Sigur", o piesă care vine ca o încununare a carierei memorabile a trupei, de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate.


„Sigur" abordează stilului muzical caracteristic Holograf, combinând sonorități moderne cu influențe rock clasice, pentru a crea o piesă plină de emoție și nostalgie prin versuri și linii melodice, iar ca un suport, trupa lansează videoclipul piesei, care este o rememorare vizuala celor mai importante momente din cariera lor.

Acesta prezintă o serie de videoclipuri, poze și momente iconice întâmplate de-a lungul timpului. De la imagini din primele turnee, la secvențe din videoclipuri și poze din arhiva personală, cei cinci membri sunt surprinși într-o sală de cinema, rememorând fiecare moment. Clipul se încheie cu imagini cu cele mai de preț comori ale membrilor trupei, respectiv copiii lor.

După peste 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului. Cu numeroase hit-uri, care au schimbat industria muzicală locala, trupa Holograf continuă să ajungă la sufletul publicului cu fiecare lansare, marcând succes după succes.


Sursă foto: Facebook

Fanii au fost extrem de entuziasmați de noua piesă, care le-a trezit amintiri din tinerețe.

„Am îmbătrânit împreună cu voi!”; „Sigur ce vine din suflet ajunge la suflet! Vă iubesc de-o viață!”; „Am plâns și plâng ca tâmpita. Nu știu cum reușiți să rămâneți așa mișto după atâtța ani! Dacă perfecțiunea ar exista, cu siguranță voi sunteti dovada perfecțiunii!”; „Felicitări, formația mea de suflet!”, sunt doar câteva reacții exprimate în dreptul videoclipului.

  • „Nu știu cum reușiți să rămâneți așa mișto după atâția ani!”. Piesa „Sigur”, lansată de trupa Holograf, le-a răscolit amintirile românilor

related posts

Modifică setările cookies