Nunta prințesei Beatrice, umbrită de divorțul nepotului favorit al Reginei Elisabeta a II-a


Fiica cea mare a Prințului Andrew, Beatrice, se va căsători cu antreprenorul Edoardo Mapelli Mozzi în luna mai a acestui an. Un nou divorț în cadrul Familiei Regale întunecă evenimentul.


Regina Elisabeta a II-a a tunat și a fulgerat după ce a aflat că nepotul ei favorit, Peter Phillips, divorțează de soția lui, Autumn. Fiul Prințesei Anne se desparte de consoartă după 12 ani de mariaj, la cerere ei, scrie The Sun.

În vârstă de 41 de ani, Autumn Phillips (Kelly), a lucrat pentru un serviciu secret canadian înainte să intre în Familia Regală. Conform apropiațiilor familiei, prințul este devastat de decizia soției sale, care l-a anunțat că vrea să se întoarcă în Canada.

Consultant în marketing sportiv, Peter are două fete cu soția lui, care lucrează în același domeniu.

Vestea a căzut ca un trăsnet în sânul Familiei Regale Britanice, care tocmai se pregărea de nunta Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi.

Evenimentul e anunțat pentru data de 29 mai 2020. Ceremonia religioasă va avea loc la Capela Regală a Palatului St James, în timp ce recepția privată, la care vor participa cel mul 150 de persoane, va fi găzduită de regină în grădinile de la Buckingham.

Prințul Andrew, care a fost îndepărtat de regină din Familia Regală, încă mai speră să-și conducă fiica la altar.

Recent, tatăl Prințesei Beatrice a fost văzut în compania ambasadorului chinez în Marea Britanie și a soției lui. 

Însoțit de fiica sa, Beatrice, Prințul Andrew a fost invitat la un dineu de diplomatul chinez, unde au vorbit inclusiv de răspâdirea virusului ucigaș care a răpus până acum peste 1.000 de oameni în China.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Familia Regală este gata să îi primească înapoi pe prințul Harry și Meghan

  • Nunta prințesei Beatrice, umbrită de divorțul nepotului favorit al Reginei Elisabeta a II-a

related posts

Modifică setările cookies