O asistentă bolnavă de Covid-19 a murit la scurt timp după ce a născut al cincilea copil


Caz cutremurător în SUA. O asistentă medicală de urgență din California a murit de Covid-19 la scurt timp după ce a născut al cincilea copil. Femeia era intubată, în stare gravă, și nu a apucat să-și vadă pruncul. Soțul ei e grav bolnav, infectat cu virusul SARS-CoV-2.


Davy Macias era însărcinată în 7 luni când a contractat virusul Covid-19. Colegii săi spun că nu era vaccinată împotriva bolii și a ajuns la terapie intensivă, unde a și născut al cincilea ei copil. 

Conform abc7.com, asistenta era intubată când a venit pe lume pruncul și nu a mai apucat să-l vadă. Femeia a murit lăsând în urmă 5 copii minori și un soț bolnav de Covid-19, internat în stare gravă.

Sora femeii a cerut ajutor pe o platformă caritabilă, pentru susținerea financiară a celor 5 copii. În 7 zile, oamenii care au fost impresionați de povestea familiei au donat aproape 120.000 de dolari.

Pe site-ul GoFundMe.com, sora victimei a dezvăluit că tatăl copiilor poate avea aceeași soartă.

În acest moment, Daniel este încă în stare critică, dar luptă să stea lângă copiii lui. Nu putem exprima în cuvinte recunoștința noastră față de numărul mare de oameni care se strâng pentru a ajuta familia Macias”, a scris Vandana Serey, sora asistentei.

Davy Macias a lucrat direct cu bolnavii de Covid-19, însă nu a primit vaccinul anti-Covid. Familia nu a dezvăluit dacă a fost sau nu o decizie personală.

Fotografii: GoFundMe.com

Vezi și VIDEO:

  • O asistentă bolnavă de Covid-19 a murit la scurt timp după ce a născut al cincilea copil

related posts

Modifică setările cookies