O celebră actriță de filme pentru adulți și-a rupt spatele într-un loc de distracții! Cu cât ar putea fi despăgubită


Adriana Chechik, foarte cunoscută în industra filmelor pentru adulți, a suferit un accident grav în urmă cu doar câteva zile. În timp ce se afla în incinta unui loc de distracții, tânăra și-a rupt spatele, iar acum ar putea fi despăgubită cu o sumă uriașă de bani.


După ce a sărit într-o groapă cu bureți, Adriana Chechik și-a rupt spatele în două locuri, tot momentul fiind filmat și distribuit mai apoi pe toate rețelele de socializare. În imagini se poate observa cum tânăra sare de pe o platformă direct în groape cu bureți, iar mai apoi, cuprinsă de durere, se întoarce cu fața în jos și rămâne nemișcată.

Ulterior, a distribuit pe contul său de Twitter un mesaj pentru fani în care explică ce tratament este nevoită să urmeze după accidentul tragic: „Mă voi opera și mi se va pune o tijă pentru sprijin”.

Adriana Chechik ar putea primi o sumă uriașă drept despăgubire

Autoritățile susțin că respectiva groapă cu bureți are o adâncime destul de mică, motiv pentru care astfel de activități nu se pot desfăsura în condiții de siguranță. În cazul în care se dovedește că tragedia s-a întâmplat din cauza acestui motiv, Adriana Chechik are șansa de a primi o sumă fabuloasă de bani drept despăgubire.

Adriana Chechik are 30 de ani și este foarte cunoscută în industria filmelor pentru adulți și are pe rețelele de socializare nu mai puțin de 3,8 milioane de urmăritori.

Sursă foto: Instagram/Adriana Chechik

  • O celebră actriță de filme pentru adulți și-a rupt spatele într-un loc de distracții! Cu cât ar putea fi despăgubită

related posts

Modifică setările cookies