O celebră antrenoare de fitness din Argentina a slăbit brusc în urma unei afecțiuni a tiroidei. Cum arată acum


Antrenoarea de fitness Valentina Lequeux și-a surprins admiratorii cu transformarea corporală prin care a trecut de curând, din cauza unei afecțiuni. Tânăra de 33 de ani a slăbit fără voia ei, dar și-a liniștit fanii că își va reveni în cel mai scurt timp posibil.


Valentina Lequeux, o argentiniancă de 33 de ani stabilită în SUA, oferă femeilor planuri personalizate de transformare corporală și diete corespunzătoare scopului lor de slăbire. Recent, antrenoarea de fitness a slăbit periculos, fără voia ei, în urma unei dereglări hormonale.

Tânăra și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că a pierdut 10 kg într-un timp extrem de scurt, din cauza unei afecțiuni a tiroidei. Acum cântărește 50 kg.

Am 1,76 metri înălțime și nu am ajuns la această greutate intenționat. Ce s-a întâmplat? O tiroidă hiperactivă, care a venit împreună cu o mulțime, o mulțime de simptome distractive, inclusiv pierderea unei greutăți însemnate. Ce dor mi-e de corpul meu! Și cât de ridicolă am fost să cred că sunt suficient de tare”, a scris ea pe Instagram. Sursa foto: @valentinalequeux.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Valentina Lequeux și-a liniștit admiratorii, pe care i-a anunțat că problemele ei de sănătate și scăderea bruscă în greutate sunt temporare.

Nu vă faceți griji pentru mine, vă rog! Această greutate este temporară! Îmi voi reveni și voi fi bine cu timpul, continuând să fac alegerile corecte”, a mai scris ea.

Argentinianca are propriile secrete de viață sănătoasă, pe care le dezvăluie cursantelor sale care vor să piardă kilograme în plus fără a suferi transformări periculoase. 

Una dintre cele mai faimoase antrenoare de fitness din lume, Lucy Mecklenburgh, a dezvăluit secretul ei pentru slăbire sănătoasă

Citește și: Cine e Andreea Sfîriac, tânăra din România super fit care face senzație pe Instagram

Fotografii: @valentinalequeux

Vezi și VIDEO: Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

  • O celebră antrenoare de fitness din Argentina a slăbit brusc în urma unei afecțiuni a tiroidei. Cum arată acum

related posts

Modifică setările cookies