Justina Vigheciu este însărcinată cu al doilea copil. De curând, tânăra a aflat minunata veste, iar de atunci nu își mai încape în piele de fericire, așa că a transmis un mesaj pe Instagram, alături de un videoclip emoționant. În filmuleț apare și micuța ei, Nadine, care este nerăbdătoare să își cunoască frățiorul sau surioara.

Justina Vigheciu, mama pentru a doua oară

Tânăra a povestit pe Instagram că ideea de a avea încă un copil a fost, în primă fază, doar un gând, care, iată, s-a materializat. Micuța Nadine este nerăbdătoare să își cunoască frățiorul sau surioara.

Justina Vigheciu a dat veste într-un mod inedit, printr-un mesaj video pentru bebelușul care se află pe drum.

„A fost la un moment dat un gând timid, o dorință arzătoare în sufletul meu. Să iubesc și să fiu iubită. Și uite așa, am aflat ce înseamnă împlinirea. Am reușit să îmi îndeplinesc visul și am ales să primesc în viața mea fericirea, adică pe tatăl tău. Și când am crezut ca mai mult nu se poate și iubirea noastră nu se poate duce mai departe de atât, un suflet pur ne-a ales pe noi. Sora ta, Nadine.

Și pentru ca viața ne-a arătat cat de frumoasă poate fi, în inima noastră a mai încolțit o dorință. Să vii tu, dragul nostru copil, nevăzut și neauzit, dar deja atât de iubit. Să vii, să cunoști iubirea, să îți deschidem porțile către lumea noastră. Te așteaptă multe aici! Cea mai nerăbdătoare este Nadine, micuța noastră.

Ea va fi sora ta mai mare, ghidul tău, protectorul tău, prietena ta de nădejde. Împreună, veți descoperi tainele lumii, veți râde, veți plânge, veți crește împreună, legați de un fir invizibil, dar neîntrerupt, numit iubire.

Iar atunci când vei veni pe lume, dragul nostru copil, vei găsi în brațele noastre un cămin plin de iubire și căldură, unde vei crește fericit și înconjurat de dragostea noastră necondiționată. Te iubim dincolo de cuvinte și suntem nerăbdători să te primim în familia noastră, micuțul nostru dar prețios”, a fost mesajul emoționant postat de influenceriță, pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram