O fată de 8 ani a primit daune morale de 800.000 de dolari după ce s-a ars cu un McNugget


Totul este posibil, sau cel puțin asta a dovedit o copilă în vârstă de doar 8 ani care a câștigat 800.000 de dolari de la restaurantul fast food celebru după ce s-a ars cu un Chicken McNugget.


Olivia Caraballo, o fată de doar 8 ani din Tamarac, Florida, se afla în mașină cu familia sa, mai exact la un drive-thru McDonald’s. Aceștia au comandat de mâncare, iar după ce a primit meniul, copila l-a deschis și a încercat să guste un Chicken McNugget, dar din păcate acesta i-a căzut pe picior. 

Bucata de carne i-a lăsat o arsură destul de mare și dureroasă, iar familia fetei a cerut, în consecință, daune morale în valoare de 15 milioane de dolari. După ce a fost analizată gravitatea situației, proprietarul francizei le-a oferit, în final, 800.000 de dolari.

„Sunt de fapt doar fericită că au ascultat vocea Oliviei și că judecătorii au reușit să ia o decizie corectă”, a declarat mama fetei, Philana Holmes, potrivit BBC.

Reprezentanții lanțului celebru de restaurante fast food au spus că familia Oliviei Caraballo ar fi trebuit să primească, inițial, doar 156.000 de dolari, asta pentru că arsura de pe piciorul fetei s-a vindecat în mai puțin de 3 săptămâni, iar durerea a dispărut destul de rapid.

Sursă foto: Shutterstock

  • O fată de 8 ani a primit daune morale de 800.000 de dolari după ce s-a ars cu un McNugget

related posts

Modifică setările cookies