O femeie a avut cea mai mare victorie electorala din Argentina: Cristina Fernandez, realeasa presedinta


Cristina Fernandez este a doua femeie presedinta din lume si prima femeie presedinte aleasa si, mai nou, realeasa, din Argentina. Ea tocmai a obtinut un procent de 53% de voturi la alegerile din Argentina, dovedind ca este in continuare in CTRL. Este hotarata sa schimbe istoria.


"Contati pe mine ca voi continua acest proiect. Tot ce vreau este sa continui sa fac Argentina sa creasca. Vreau sa continui sa schimb istoria", a declarat ea in discursul de victorie.

Despre Cristina se spune ca nu are niciun interes politic ascuns. Toata hotararea ei vine din dragostea de tara, iar acest lucru a ajutat-o sa creasca in ochii oamenilor si sa ajunga aici.

In ciuda faptului ca detine o functie cu enorma responsabilitate, ea nu inceteaza sa isi aloce mult timp pentru a arata si a se simti ca o mare doamna. Este o fashionista convinsa. Poarta intotdeauna tocuri si nu apare nemachiata. Este adesea criticata pentru excesele ei in materie de haine, bijuterii si pantofi. Rareori poarta aceleasi lucruri de doua ori. De multe ori, ea a intarziat la intalniri cu lideri mondiali din cauza ca se imbraca.

Citeste povestea ei incredibila aici!

related posts

Modifică setările cookies