O femeie a născut cvintupleți, iar soțul a fost depășit de situație și a părăsit-o. Cum arată viața copiilor după cinci ani


Oksana Kobeletskaya, originară din Odesa (Ucraina) a devenit cunoscută în țara ei, după ce în 2016 a născut 
cvintupleți. Femeia și fostul ei soț aveau deja o fetiță, dar și-au mai dorit încă un copil. Rezultatul ecografiei a fost o surpriză nemaipomenită. 

Tag-uri:

Oksana a rămas însărcinată, pe cale naturală, cu cvintupleți (5 copii). Cazul este foarte rar, fiind întâlnit la o femeie din 85.000.000.

Medicii din Odessa i-au explicat femeii că ar putea renunța la unii embrioni, pentru o mai bună dezvoltare a restului. Oksana a respins categoric această idee. Nu de aceeași părere a fost și soțul ei, care s-a arătat depășit de situație din momentul în care a aflat vestea. De aici au pornit și primele neînțelegeri dintre cei doi.

Oksana a născut în 2016, trei băieți și două fete, perfect sănătoși, care cântăreau între 1200 și 1900 grame. Vestea s-a răspândit rapid, iar primarul orașului a felicitat familia, dăruindu-le un apartament cu cinci camere. 

La început, soțul Oksanei a încercat să-și ajute soția cu îngrijirea micuților, dar după aproximativ șase luni a depus actele pentru divorț. Ba mai mult, el a spus că nu are posibilitatea să plătească pensie alimentară și a refuzat să-și vadă copiii. 

Oksana însă a dat dovadă de multă ambiție și a făcut tot posibilul ca micuților să nu le lipsească nimic. Ajutată de către mama sa, ea s-a ocupat de educația copiilor. După ce și-a luat permisul de conducere, a cumpărat  microbuz, ca să-i transporte la școală și la grădiniță. 

În prezent, ea este o bloggeriță cunoscută în Ucraina, iar postările ei pe Instagram sunt urmărite de peste 200.000 de oameni. Oksana participă la diverse evenimente și emisiuni TV, legate de maternitate. 

 

Sursă foto: Instagram/ odessafiver

 

  • O femeie a născut cvintupleți, iar soțul a fost depășit de situație și a părăsit-o. Cum arată viața copiilor după cinci ani

related posts

Modifică setările cookies