O femeie căsătorită cu un milionar din Dubai susține că va avea reguli stricte pentru viitorii ei copii. „Primul lor cuvânt învățat va fi Dior, nu mama sau tata”


O tânără pe nume Soudi, originară din Marea Britanie, s-a remarcat pe rețeaua de socializare TikTok, după ce a început să povestească despre viața ei luxoasă. Tânăra s-a căsătorit cu un milionar din Dubai, care îi satisface orice moft.


Soudi s-a îndrăgostit de soțul ei milionar Jamal în timpul unei călătorii în Dubai și de atunci viața ei s-a schimbat radical. Creatoarea de conținut, care se identifică drept „prințesă cu un ego mare”, îi place să facă cumpărături și adesea își răsfăță partenerul cu cadouri, dar pe banii lui.

Recent, Soudi le-a atras atenția celor peste 1,2 milioane de urmăritori de pe TikTok cu un video în care vorbește despre educația viitorilor ei copii. Ea a dezvăluit regulile stricte pe care le va urma atunci când ea și Jamal vor deveni părinți. În special, ea își va învăța fiica cum să atragă un bărbat bogat. Influencerița crede că bărbații care nu au bani - nu ar trebui să aibă copii.

„Nu spun că trebuie să fie super bogați, dar trebuie să aibă un anumit nivel de trai. Cred că ar trebui să existe un minim necesar în această problemă, pentru că dacă nu poți să te întreții singur, cum poți ai grijă de altă persoană?” - a explicat ea.

Soudi mai crede că dacă nu ești căsătorit, nu ar trebui să ai copii. În ce privește propria sa familie, ea a spus:

"Nu-mi pasă deloc dacă voi fi criticată pentru asta, dar copiii mei nu se vor căsători niciodată cu oameni săraci. Se vor căsători doar cu cei care au deja bani, perioada mea de sarcină mea nu va fi în zadar. La urma urmei, fiica mea trebuie să învețe cum să cheltuiască banii soțului sau ai tatălui. Dacă voi avea o fiică, bineînțeles că o voi învăța cum să agațe un milionar sau poate chiar un miliardar. Dacă voi avea un băiat - îl voi învăța cum să aibă grijă în primul rând de familie, apoi de soție. Soțiorul meu îi va da sfaturi cum să câștige milioane, dar și cum să le investească. Cu siguranță eu voi fi cea care le va găsi parteneri potriviți, spune britanica.

Cu toate aceastea, femeia a adăugat că viitorii lor copii vor fi răsfățați de ea și Jamal:

„În prezent, consider că primel lor cuvânt ar trebui să fie Dior, dar nu mama sau tata. Oamenii cred că eu nu merit să fiu părinte. Sincer, consider că astfel de oameni sunt dezgustători", a adăugat ea.

@soudiofarabia Everyone knows there is only 1 original Dubai wifey and thats me ✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ original sound - Soudi🇬🇧 & Jamal🇦🇪

Sursă foto: Instagram/ soudiofarabia

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

  • O femeie căsătorită cu un milionar din Dubai susține că va avea reguli stricte pentru viitorii ei copii. „Primul lor cuvânt învățat va fi Dior, nu mama sau tata”

related posts

Modifică setările cookies