O femeie de 61 de ani din Croația sfidează îmbătrânirea. Este confundată adesea cu iubita fiului ei


Stilistul croat Marko Grubnik atrage atenția internauților prin ținutele sale extravagante, dar mai ales prin aparițiile la brațul mamei sale. Femeia, în vârstă de 61 de ani, a devenit populară datorită aspectului vizibil întinerit, arătând ca o Barbie. 


Greu de crezut, dar Branca Grubnik nu este nici actriță, nici model sau cântăreață. Femeia este de profesie economist și lucrează într-o companie de stat din Croația. Soțul ei este deja pensionar, lucrând mai mulți ani la o fabrică de cărămidă. 

"Sunt economist de profesie. Lucrez la o companie de stat de 42 de ani, așa că spun în glumă că voi lucra până când voi cădea de pe picioare, adică atâta timp cât îmi permite sănătatea", spune Branca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is nothing like the LOVE between Mother and Son... ❤️ @brankagrubnic

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Într-un interviu, Branca a spus că secretul frumuseții ei se datorează unui stil de viață sănătos. 

"Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a declarat Branca. 

În mediul online, mulți o numesc ”Barbie din Croația”, acuzând-o că abuzează de operațiile estetice. Branca a răspuns că nu-i pasă de părerea ”haterilor”. 

Sursă foto: markogrubnic

Vezi și:
 
  • O femeie de 61 de ani din Croația sfidează îmbătrânirea. Este confundată adesea cu iubita fiului ei

related posts

Modifică setările cookies