O femeie din Japonia pare că a descoperit secretul tinereții. Internauții au fost și mai uimiți când au văzut pozele cu mama ei


Risa Hirako, model și influencer popular din Japonia și-a uimit urmăritorii când le-a dezvăluit vârsta ei reală. Femeia are 52 de ani, dar arată ca la 20. Mulți au bănuit că își modifică pozele, dar când au văzut imagini cu mama ei și-au dat seama că aici este vorba de gene bune. 


Risa a postat recent imagini cu mama ei, care a împlinit 83 de ani. Este de-a dreptul incredibil cum arată octogenara: cu un ten luminos și aproape fără riduri, cu dinți albi și strălucitori, cu accesorii și haine moderne. Urmăritorii au reacționat cu zeci de mesaje de apreciere. 

Risa Hirako s-a născut la Tokyo, în 1971. Ea vorbește adesea, pe rețelele sociale, despre stilul ei de viață și oferă sfaturi pentru a te menține tânăr. 

„Încearcă să mănânci alimente organice și să folosești produse organice cât mai mult posibil”, a scris ea pe Instagram. „Și încearcă să-ți menții pielea hidratată timp de 24 de ore.”

Ori de câte ori iese să se bucure de soare, Risa este întotdeauna văzută purtând o pălărie și haine de protecție pentru a se proteja de razele UV dăunătoare.

Mulți dintre urmăritorii ei spun, de asemenea, că alegerile ei în privința cosmeticelor o ajută să arate tânără.

Postând diferite mese pe Instagram, Risa este văzută mâncând alimente sănătoase și echilibrate, cum ar fi avocado pe pâine prăjită, smoothie-uri cu fructe și mult ceai verde. 

Sursă foto: Instagram/ Risa Hirako

Vezi și: 

  • O femeie din Japonia pare că a descoperit secretul tinereții. Internauții au fost și mai uimiți când au văzut pozele cu mama ei

related posts

Modifică setările cookies