O femeie din Marea Britanie vrea să devină prima păpușă sexuală umană. Câți bani a investit în operațiile estetice


Cindy Moore din Marea Britanie, în vârstă de 31 de ani, vrea să arate ca o păpușă sexuală umană și continuă să-și modifice corpul pentru a ajunge cum visează. 


Cindy Moore are doi copii, dar nu îi pasă de gura lumii și până acum a investit în operațiile estetice peste 10.000 de lire sterline pentru a semăna cu o păpușă sexuală. Mai mult, ea spune că este abia la început și că urmează să facă și alte intervenții, scrie thesun.co.uk.

Cindy Moore și-a mărit sânii, și-a pus extensii de păr și și-a “pompat” buzele pompate pentru a-și îndeplini visul de a arăta ca o păpușă gonflabilă plimbătoare și vorbitoare.

Femeia spune că își iubește aspectul actual, chiar dacă este fals, și e atât de obsedată de această idee încât și-a scris și pe plăcuța de înmatriculare “DOLL” – care în traducere înseamnă păpușă. 

Moore a observat și faptul că bărbații par mai atrași de ea acum și că pe stradă aceștia nu-și iau ochii de la sânii ei. „Încerc să nu ies în cluburi prea mult pentru că primesc o mulțime de priviri. Cred că unele dintre ele se datorează sânilor mei atât de mari. Primesc multă atenție de la bărbați, cred că aș putea să merg la întâlniri în fiecare seară, dacă aș vrea. Uneori, parcă oamenii nu își dau seama că sunt de fapt o persoană și nu chiar o păpușă sexuală”.

Dar mama din Salford, Great Manchester, spune că transformarea ei extremă nu este încă terminată. "Mai am un drum lung de parcurs. Încerc să slăbesc mai mult și să arăt și mai mult ca o păpușă sexuală. Vreau să-mi schimb silicoanele și să fac o liposucție.”

Cindy spune că de la 19 ani a simțit că trebuie să atragă atenția cu aspectul ei, însă ideea de a arăta ca o păpușă sexuală i-a venit după ce logodnicul ei, tatăl celor doi copii, a înșelat-o.

Sursă foto: Instagram iamdiamonddoll

  • O femeie din Marea Britanie vrea să devină prima păpușă sexuală umană. Câți bani a investit în operațiile estetice

related posts

Modifică setările cookies