O fostă însoțitoare de bord din România a fost condamnată în Marea Britanie pentru trafic de droguri


Alexandra Dobre, în vârstă de 27 de ani, a devenit curier de droguri, după ce și-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei de Covid-19. Anterior, ea a lucrat ca însoțitoare de bord în Marea Britanie. 


Potrivit anchetei, după ce și-a pierdut slujba de stewardesă, Alexandra a cunoscut un bărbat pe rețelele sociale care i-a propus să fie curier de droguri, scrie thesun.co.uk.Tânăra a fost oprită de polițiști, care au găsit șase pachete de droguri în mașina ei. Apoi, ofițerii i-au percheziționat apartamentul, unde au mai găsit alte 81 de pungi cu praf alb. În total, valoarea acestora se ridică la aproximativ 2.500 de lire.

După ce și-a mărturisit fapta, românca a fost condamnată la 28 de luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Avocatul care a apărat-o a declarat Curții din Stoke-on-Trent, că Alexandra s-a mutat în Marea Britanie cu trei ani în urmă. Ea a lucrat ca însoțitoare de bord pentru mai multe companii aeriene, dar în primăvara acestui an și-a pierdut slujba. Iubitul ei, pe care l-a cunoscut pe Internet, a convins-o să depoziteze și să transporte droguri, în schimbul unei chirii reduse la apartament.

Sursă foto: Instagram itsalexandradobre

Vezi și: 

Ferma. În Plus, episodul 11: Elena Chiriac agită spiritele în Ferma

  • O fostă însoțitoare de bord din România a fost condamnată în Marea Britanie pentru trafic de droguri

related posts

Modifică setările cookies