O fostă profesoară face avere din OnlyFans. Ce reclamații a primit de la foștii colegi


Courtney Tillia a renunțat la cariera de profesoară pentru a deveni vedetă OnlyFans. Acum, americanca încasează lunar sume impresionante și spune că nu-i pasă de reclamațiile venite de la cei care i-au fost colegi sau de la părinții foștilor ei elevi. 


Femeia de 36 de ani a schimbat sala de clasă cu platforma pentru adulți, dar încă se folosește de fostul ei rol pentru a îndeplini fanteziile abonaților ei.  

Courtney era profesoară de educație fizică la o școală din Phoenix, Arizona. Din cauza stresului și a problemelor financiare, soțul Nick a încurajat-o să-și facă un cont pe OnlyFans. 

Ea s-a lansat pe platforma destinată adulților în 2019, iar acum spune că încasează lunar un cec cu șase zerouri. 

Courtney a devenit rapid o senzație pe internet după ce a început să pozeze în lenjerie sexy de școlăriță sau haine de birou. 

Faima dobândită pe rețelele de socializare a ajuns până la urechile foștilor colegi. Aceștia dar și părinții elevilor au catalogat gestul ei drept “lipsă de respect față de profesori”.

Coutney a declarat pentru Daily Star:Am auzit de forumuri și grupuri de părinți care mă critică. Știu că sunt subiect de discuție în anumite grupuri de pe Facebook. Aparent, profesorii cred că eu nu respect această profesie, iar părinții cred că copiii lor ar fi expuși la tentații. Am un respect extraordinar pentru colegii profesori și pentru profesie. Nu cred că distracția mea are ceva de-a face cu munca lor sau cu respectul pe care ar trebui să îl avem pentru profesori”.

Courtney adoră să satisfacă solicitările clienților ei și se folosește de experiența din sala de clasă pentru conținutul XXX.

“Fantezia profesor/școală este foarte reală și îmi place să mă joc cu asta în conținutul meu”, a adăugat bruneta.

Fotografii: Facebook/ Instagram 

  • O fostă profesoară face avere din OnlyFans. Ce reclamații a primit de la foștii colegi

related posts

Modifică setările cookies