O luptătoare UFC, dezvăluiri inedite: „Mi-am plătit mașina și chiria cu banii din OnlyFans”


Jessica Andrade, o braziliancă de 29 de ani care este luptătoare UFC și a fost campioană la categoria pai, și-a surprins recent fanii.


Sportiva a dezvăluit în cadrul unui interviu că și-a făcut cont pe OnlyFans și că a ajuns să câștige mai mulți bani din celebra platformă dedicată adulților. Jessica Andrade a afirmat că pozele nud sunt postate doar contra cost, însă chiar și așa unele au ajuns la liber pe internet.

„Sunt doar patru sau cinci care au apărut pe net. Nu m-am supărat, pentru că mi-am imaginat că așa se va întâmpla. Știam că se va afla. A fost amuzant, pentru că lumea a făcut multe glume. Corpul meu nu va fi frumos pentru toată viața. Trebuie să ne bucurăm de el cât e frumos. Nimeni n-o să vrea să-l vadă mai târziu. Mai bine o fac acum. Mi-am plătit mașina și chiria în avans pe 6-7 luni. Nici nu mi-am folosit banii primiți la ultima luptă. Am putut să-mi ajut familia, să plătesc facturile în Brazilia cu banii obținuți din OnlyFans. E plăcut să îți verifici contul bancar și să vezi că banii sunt încă acolo. Mi-am cumpărat foarte multe. Oamenii cred că este doar pornografie pe OnlyFans. Dar este o platformă în care îți arăți viața de zi cu zi, luptele tale, ceea ce faci. Sunt foarte fericită”, a spus Jessica Andrade.

Potrivit site-urilor de specialitate, ultima luptă pe care a avut-o sportiva din Brazilia a fost în luna aprilie, iar suma pentru care s-a luptat a fost aproximativ 130.000 de dolari.

  • O luptătoare UFC, dezvăluiri inedite: „Mi-am plătit mașina și chiria cu banii din OnlyFans”

related posts

Modifică setările cookies