O mai ştii pe "Uzurpatoarea" Gabriela Spanic? Fanii o acuză că a ajuns " de plastic"


Gabriela Spanic, cunoscută şi ca „Gaby Spanic”, e una din actriţele de telenovele cele mai îndrăgite. Cu toate acestea, în ultima perioadă are tot mai mulţi critici care o acuză că a exagerat cu operaţiile estetice. 

 
 


 
 


Frumoasa actriţă a împlinit de curând 45 de ani şi se pare că dorinţa de a arăta ca acum mulţi ani, când strălucea în "Uzurpatoarea",  “Prizionera”, “Răzbunarea” şi “Intrusa” i-a întors pe mulţi fani împotriva ei. Comentariile sunt tot mai acide la fotografiile pe care aceasta le pune pe Instagram, deşi actriţa chiar a ţinut să sublinieze că: "mă iubesc aşa cum sunt." Mai mult, publicaţia online Latin Gossip, care anunţă toate noutăţile legate de vedetele din America de Sud, a prezentat acest subiect şi a încheiat prin a-şi întreba cititorii dacă sunt de acord cu aceste critici.

În “Uzurpatoarea”, Gabriela Spanic a jucat dublu rol. Povestea e despre gemenele Paulina şi Paola care, deşi seamănă perfect din punct de vedere fizic, sunt foarte diferite în atitudine şi în modul de a trăi iubirea. Paola, frumoasă şi egoistă, o convinge pe sora ei să-i ia locul în casa Bracho şi în felul acesta scapă de obligaţiile de soţie pentru a se bucura în tihnă de călătoriile pe care le face cu amantul ei. Paulina ajunge să-l iubească pe soţul surorii sale, pe Carlos Daniel (Fernando Colunga), dar se simte frustrată şi vinovată pentru că ştie că este o uzurpatoare şi nu are dreptul la acea iubire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seguimos trabajando mis ángeles. Hoy desde Monterrey en gira de medios con #DivinasMX

O postare distribuită de Gabriela Spanic (@gabyspanictv) pe

Dincolo de telenovele, parcursul în carieră al Gabrielei a fost presărat de-a lungul timpului şi cu scandaluri şi evenimente neplăcute, aşa că aceste ultime critici nu au afectat-o foarte tare. 

Dacă vreţi să vedeţi cum s-au transformat alte frumoase din telenovele, aveţi mai jos un material marca "Vorbeşte lumea":

FOTO: Instagram/Facebook

related posts

Modifică setările cookies