O mai ții minte pe Patricia, din "Betty cea urâtă"? Uite cum arată blonda sexy acum, la 16 ani de la premiera serialului


A avut unul dintre cele mai "nesuferite" roluri din telenovele, însă și unul dintre cele mai emblematice. Blonda zgomotoasă din "Betty cea urâtă" nu pare să fi imbratranit o zi peste vârstă pe care o avea atunci când "Betty" făcea furori în România, deși au trecut aproape 20 de ani.


În 2001 se lansa telenovela care avea să devină etalon printre serialele columbiene. "Yo soy Betty, la fea", a cucerit milioane de fani din întreagă lume și numele filmului a rămas una dintre cele mai folosite expresii: "Betty cea urâtă" a devenit echivalentul expresiei "rățușca cea urâtă".

Povestea în sine vorbește despre o tânăra cu un look pe care toată lumea îl desconsideră și critică, dar care se transformă din "rățușcă urâtă" într-o adevărată "lebădă", cu o frumusețe de necontestat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo, aquí, en la casa, y ustedes?

A post shared by lornacepeda (@lornacepeda) on

 

Printre personajele care își doreau constant să îi strice planurile lui Betty se numără și cel al Patriciei Fernandez, o blondă extrem de sexy, dar și foarte enervantă și, ar putea spune unii, cu un IQ...redus. Actrița care dădea viață personajului este, însă, complet opusul acestuia.

Frumoasă, inteligentă și cu o carieră de succes, Lorna Cepeda sau Lorna Paz, așa cum o știu fanii săi, pare să nu se fi schimbat absolut deloc și să nu fi îmbătrânit cu o zi față de 2001.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cualquier rayito de luz es una maravillosa excusa para sonreír! ❤️❤️????????

A post shared by lornacepeda (@lornacepeda) on

 

Acum în vârstă de 49 de ani, Lorna are o fiica de 29 de ani care îi seamănă perfect. Doar culoarea ochilor ne facem să spunem că nu sunt identice.

Vezi imagini mai jos și spune-ne părerea ta într-un comentariu:


Sursă foto: Instagram

  • O mai ții minte pe Patricia, din Betty cea urâtă ? Uite cum arată blonda sexy acum, la 16 ani de la premiera serialului

related posts

Modifică setările cookies