O mamă a revoltat întrega lume cu alimentația bebelușului ei: îl hrănește cu chipsuri și burgeri


Jamie-Leigh Gibson este numele unei tinere din Irlanda de Nord în vârstă de numai 18 ani care a reușit să atragă un val de reacții negative asupra sa după ce a dezvăluit regimul alimentar al bebelușului ei.

Tag-uri:

De ce se întâmplă acest lucru? Tânăra a spus că i-a dat fetiței sale încă de la vârsta de 6 luni să consume cartofi prăjiți și burgeri. Acum, deși fetița are 1 an și jumătate și a fost criticată pentru acest tip de alegere, mămica recunoaște că îi mai dă ocazional să consume fast food.

“I don't think people who don't know you should have a say in what your child eats.”

Posted by Fabulous on Tuesday, September 8, 2020

Așa cum era de așteptat, atunci când a făcut această mărturisire, alte mămici i-au atras atenția și i-au spus că nu face altceva decât să pună sănătatea propriului copil în pericol. Tânăra mamă a dat replica și de această dată și le-a spus că fetița ei este perfect sănătoasă, mai mult decât atât, a zis că poate să dovedească acest lucru și cu acte medicale.

În momentul de față, Jamie-Leigh Gibson este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Specialiștii în nutriție și medicii atrag atenția ori de câte ori au ocazia că mâncarea de tip fast food nu este recomandată copiilor, așa cum se întâmplă și cu sucurile sau pufuleții. 

Posted by Jamie Leigh Gibson on Wednesday, June 17, 2020

Sursă foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies