O mamă cu 3 copii a rămas dezamăgită când a aflat sexul celui de-al patrulea. Reacția ei a devenit virală pe TikTok și deja a adunat peste 12 milioane de vizualizări


Autumn Freeman, o mamă cu trei copii, cunoscută pe TikTok sub pseudonimul audi_elise, a postat un clip, care a devenit viral în câteva zile. Femeia, care este însărcinată, și-a arătat dezamăgirea când a aflat sexul copilului.


Autumn și-a dorit să-și posteze pe rețelele sociale reacția sinceră la aflarea sexului copilului, însă mulți internauți au criticat-o. Femeia din Michigan spune că și-ar fi dorit un băiat.

Din relația cu soțul ei, Andy, ea mai are o fetiță, în vârstă de doi ani. Pentru ceilalți doi copii, o fată de 12 ani și un băiat de 8 ani, ea este mamă vitregă.

„Sunt într-adevăr tristă”, i-a spus ea soțului ei, Andy, care și-a mângâiat soția dezamăgită cu o îmbrățișare. „Mi-am dorit un băiat”, a adăugat ea.

"E în regulă”, a mai spus soțul.

@audi_elise Have you experienced this ? #genderreveal #genderdisappointment #boyorgirl #genderrevealideas #avatarthelastairbender #pregnant ♬ Beautiful Things - Benson Boone

„Cred că am fost dezamăgită timp de o săptămână, dar apoi sentimentul acesta a dispărut”, a declarat femeia pentru people.com. „Tocmai mi-am spus că Universul îmi oferă ceea ce am nevoie și cu ce mă pot descurca... Înseamnă că mi-a fost dat să fiu mamă de fete”, a mai adăugat ea. 

Autumn spune că s-a confruntat cu foarte multe mesaje negative după ce a postat clipul și că nu-și imagina că oamenii vor reacționa așa.

„Mi-au scris o grămadă de lucruri urâte, de genul: „Nici măcar nu iubești acest copil. Nu meriți acest copil'”, spune ea. „Nu este deloc așa. Nu a avut nimic de-a face cu ce simt pentru copil sau cu cât de mult îl iubesc sau cu cât de mult va fi iubit. A fost doar un scurt moment, iar acum a dispărut. Sunt gata pentru a o întâlni pe fata mea”, a precizat femeia.

  • O mamă cu 3 copii a rămas dezamăgită când a aflat sexul celui de-al patrulea. Reacția ei a devenit virală pe TikTok și deja a adunat peste 12 milioane de vizualizări

related posts

Modifică setările cookies