O mamă și cele 6 fiice ale sale s-au îmbrăcat în rochii de mireasă pentru a lua cina în oraș. Fotografiile le-au făcut virale


O femeie din Texas și cele șase fiice ale sale au devenit virale după ce au mers îmbrăcate în rochii de mireasă la un restaurant. Motivul? Au vrut să folosească încă o dată cea mai scumpă rochie din garderobă - cea de la nuntă.

Tag-uri: #mirese #viral

Terri Bonin, care este mama a 11 copii, 5 băieți și 6 fiice, cu vârste cuprinse între 9 și 31 de ani, a declarat pentru People că ea și fetele ei au o tradiție lunară de a lua cina împreună, fără soți sau copii mici și de a mânca și a vorbi până târziu în noapte".

Ideea de a lua cina îmbrăcate în rochii de mireasă a venit după ce una dintre fiicele sale a văzut un clip pe Instagram în care o femeie oferea tot felul de idei nebunești prin care să îți poți folosi rochia de mireasă. După ce au discutat în grupul pe care îl au în comun, cele șapte femei au hotărât să își scoată rochiile de la naftalină.

"A super distractiv și recomandăm asta 10/10", a declarat  Bonin.

Grupul s-a întâlnit în prealabil pentru ca toată lumea să se îmbrace în rochii, după care Bonin și fiicele ei, Madeleine, 28 de ani, Alexis, 25 de ani, Annalise, 23 de ani, Kate, 18 ani, (care nu este căsătorită, dar și-a luat o rochie pentru această ocazie ), plus nurorile ei: Hannah Joy, 26 de ani, și Sydnie, 25 de ani, s-au îndreptat către restaurantul True Food, situat în afara orașului Houston, pentru a lua cina.  

Apariția celor șapte mirese a făcut vâlvă printre ceilalți oameni aflați la restaurant: "A fost hilar! Fără să știm, am ales cea mai aglomerată seară pentru a merge pe Market Street. Un liceu din zonă sărbătorea o absolvire în incintă. Ne-am simțit un pic prost că am furat spectacolul, dar chiar nu știam că vă fi o absolvire acolo. Băieții de la valet ne-au parcat mașinile gratis", a povestit Terri pentru publicația menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

  • O mamă și cele 6 fiice ale sale s-au îmbrăcat în rochii de mireasă pentru a lua cina în oraș. Fotografiile le-au făcut virale

related posts

Modifică setările cookies