O nouă dramă pentru fiica regretatului Paul Walker. Deși părea că și-a găsit sufletul pereche, Meadow a anunțat divorțul după doar 2 ani și jumătate de mariaj


Meadow Walker, fiica regretatului Paul Walker, s-a despărțit de soțul ei și a depus oficial cererea de divorț. Separarea vine după doar doi ani și jumătate de căsnicie. 


Meadow Walker și Louis Thornton-Allan și-au făcut publică relația în iulie 2021 și s-au căsătorit câteva luni mai târziu în timpul unei ceremonii intime în Republica Dominicană. Cel care a condus-o pe mireasă la altar a fost actorul Vin Diesel, cel mai bun prieten al lui Paul Walker. 

„Pandemia a avut un impact asupra planurilor noastre”, a spus declarat Meadow despre nuntă în timpul unui interviu acordat revistei Vogue în 2021.

„Familia lui Louis nu a putut participa. O mulțime de prieteni apropiați pe care îi considerăm familie nu au putut, de asemenea, să participe din cauza restricțiilor de călătorie”, a mai adăugat atunci fiica lui Walker. 

Deși părea că și-a găsit sufletul pereche, Meadow a anunțat divorțul după doar 2 ani de mariaj. În urmă cu un an și jumătate, Meadow a fost filmată și fotografiată în timp ce lua prânzul cu Louis Thornton-Allan la un restaurant din New York.

La un moment dat, aceasta s-a ridicat de la masă, și-a luat geantă și a plecat fără soțul ei. Meadow a început să plângă în hohote pe stradă, iar imaginile au făcut atunci înconjurul lumii. 

Cei doi nu au făcut public motivul separării, însă fiica lui Paul Walker a scris într-un mesaj postat pe Instagram, pe care ulterior l-a șters, că decizia a fost una de comun acord.

Meadow, unicul copil al regretatului Paul Walker, este un model de succes și este nelipsită de la prezentările marilor case de modă.

Tânăra de 25 de ani are peste 4,2 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează imagini de la shooting-uri, de pe covorul roșu sau de pe catwalk. Nu de puține ori, Meadow a șocat audiența cu postările la limita decenței. 

Meadow și-a pierdut tatăl într-un accident înfiorător în noiembrie 2013. Paul Walker a murit la doar 40 de ani, după ce mașina condusă de un bun prieten, pilotul Roger Rodas, s-a izbit de un stâlp și de un copac și apoi a luat foc.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

  • O nouă dramă pentru fiica regretatului Paul Walker. Deși părea că și-a găsit sufletul pereche, Meadow a anunțat divorțul după doar 2 ani și jumătate de mariaj

related posts

Modifică setările cookies