O nuntă ca în povești: designerul Elie Saab și-a însurat fiul, iar mireasa a avut patru rochii de vis


Nunta dintre Elie Saab Jr. și Christina Mourad poate concura pentru titlul de cea mai fastuoasă a anului. Pentru marele eveniment, designerul libanez a creat patru rochii diferite pentru nora sa, care a arătat ca o adevărată prințesă.


1200 de oameni au asistat la nunta de poveste a fiului designerului Elie Saab. Pentru petrecerea de dinainte de ceremonie Christina Mourad a avut un outfit de inspirație tradițională libaneză, cu o pelerină cu broderii aurii, din colecția Elie Saab toamnă/iarnă 2019-2020.

 

La ceremonie, Christina a arătat spectaculos într-o rochie ivoire, cu o trenă uriașă de 4.5 metri și decorată cu 500.000 de paiete. 

Seara, aceasta s-a schimbat într-o creație a lui Elie Saab la fel de spectaculoasă, inspirată de colecția toamnă/iarnă 2019/2020. Cu o trenă de 3.5 metri și cu 150.000 de cristale Swarovski, ținuta i-a uluit pe cei 1200 de invitați. In total, peste un milion de paiete au fost folosite pentru rochiile miresei.

 

Cum nunta a ținut trei zile și trei nopți, mireasa a avut un outfit de party si pentru ultima petrecere. Ținuta bleu i-a pus miresei trupul sexy în valoare.

Pregătirile pentru nuntă au durat aproape un an întreg. 

  • O nuntă ca în povești: designerul Elie Saab și-a însurat fiul, iar mireasa a avut patru rochii de vis

related posts

Modifică setările cookies