O profesoară de 28 de ani a fost trimisă acasă după ce școala a aflat că are cont pe OnlyFans. Ce decizie a luat femeia


Brianna Coppage era profesoară de Limba engleză la un liceu din Missouri. Ea a fost suspendată din funcție după ce reprezentanții școlii au decis că ea nu mai poate fi un model pentru elevii ei, deoarece realiza conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans.


Brianna Coppage (28 de ani) a dezvăluit publicației The Messeger că a decis să-și dea demisia, după ce conducerea școlii unde lucra a trimis-o acasă când a aflat că are cont pe OnlyFans. 

Nu vreau să mă lupt cu inspectoratul școlar. Sunt pregătită doar pentru pace. Știam că nimic nu va mai fi la fel dacă mă întorc, așa că aceasta era cea mai bună opțiune”, a spus tânăra pentru sursa citată. Ea a decis să plece din sistem pentru a nu expune liceul unde preda la reacții negative și ură.

Mi-aș dori ca educația elevilor să poată reveni la normal; ei merită să aibă un an grozav”, a mai spus fosta profesoară.

Tânăra a dezvăluit că a hotărât să se orienteze spre conținutul pentru adulți din rațiuni financiare. Salariul de profesor nu-i permite să aibă viața pe care și-o dorește.

În prezent, tânăra percepe 20 de dolari pe lună pentru acces nelimitat la conținutul XXX postat în platformă. Când și-a deschis contul de pe OnlyFans, Brianna și-a anunțat încă de la început admiratorii: „Da, sunt ACEA profesoară”, despre care presa de peste Ocean a scris pe larg.

Poate face avere ca profesoară pe OnlyFans, după cum demonstrează alte femei care au intrat în industrie.

Fotografii: @briannacoppage

  • O profesoară de 28 de ani a fost trimisă acasă după ce școala a aflat că are cont pe OnlyFans. Ce decizie a luat femeia

related posts

Modifică setările cookies