O profesoară din SUA, arestată după ce ar fi întreținut relații intime cu o elevă


Diriginta de cor Olivia Lois Ortz, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată sub suspiciunea că ar fi întreținut relații sexuale cu o elevă de 17 ani de la liceul Wilmington Area High School. 


Soțul profesoarei, care lucra ca freelancer pentru departamentul de muzică al școlii, a aflat despre idila celor două și a mers direct la directorul liceului. 

Bărbatul a descoperit mai multe mesaje compromițătoare pe iPad-ul soției sale, potrivit The Sun.

Profesoara a fost suspendată din funcție în 9 mai, iar poliția din Pennsylvania a emis un mandat de arestare pe numele acesteia.

Potrivit anchetatorilor, Ortz și eleva ar fi schimbat peste 100 de mesaje prin intermediul funcției de chat a aplicației Spotify. Cele două au stabilit și un cuvânt de cod în cazul în care cineva ar fi descoperit relația lor. 

Atunci când a fost audiată, eleva a declarat că a fost în casa profesoarei sale de mai multe ori atunci când soțul acesteia nu era acasă și că au făcut sex în repetate rânduri. 

Chiar și după ce au fost desconspirate, cele două și-au dat întâlnire. Fata le-a mai spus polițiștilor că între ele există iubire și că nu vor înceta să se vadă în ciuda acuzațiilor. 

Ortz, din Hermitage, a fost pusă sub acuzare pentru contact sexual cu un minor. Profesoara a fost eliberată pe o cauțiune de 150.000 de dolari, cu o audiere în instanță stabilită pentru 25 mai.

 

 

 

  • O profesoară din SUA, arestată după ce ar fi întreținut relații intime cu o elevă

related posts

Modifică setările cookies