O tânără a creat o pereche de bikini 3D! Cum au reacționat cei de la piscină atunci când au văzut-o 


Inventivitatea nu cunoaște limite! Naomi Wu, o utilizatoare de Youtube și streamer, a creat o pereche de bikini imprimați 3D, iar invenția ei a fost apreciată de mii de internauți din întreaga lume!


Naomi Wu, supranumită SexyCyborg datorită costumațiilor sexy pe care le afișează fără rețineri pe conturile personale de Youtube și Instagram, a dat lovitura cu o invenție trăsnită!

Femeia a realizat, în propriul atelier, o pereche minusculă de bikini 3D. Nu s-a mulțumit doar cu imprimarea lor, ci a dorit să îi testeze! Așadar i-a îmbrăcat și a fugit la cea mai apropiată piscină din zona în care locuiește.

Ulterior a revenit și cu un clip video, în care apare putându-și cu mândrie creația. Ea a dezvăluit curioșilor că fost îmbrăcată timp de șase ori cu bikinii și că nu a simțit nici cea mai mică urmă de disconfort.

Cu toate acestea, ideea lui Naomi nu este una unicat. O companie franceză a inventat lenjerie intimă cu senzor rezistent la apă care le notifică pe purtătoare, prin intermediul unei aplicații, atunci când petrec prea mult timp la soare și este necesar să se hidrateze. Mai mult decât atât, aplicația le reamintește utilizatoarelor să reaplice crema cu factor de protecție solară! 

Vezi și: TikTokJobs: Muzică

  • O tânără a creat o pereche de bikini 3D! Cum au reacționat cei de la piscină atunci când au văzut-o 

related posts

Modifică setările cookies