O tânără a șocat internetul: și-a făcut stomacul să dispară complet


Un filmuleț cu o tânără care își face stomacul “să dispară” a ajuns viral pe internet. Blonda face senzație pe rețelele de socializare cu “talentul” său special.

Tag-uri: #truc #viral

În vreme ce unii internauți s-au declarat impresionați de “trucul” făcut de tânără, alții au fost de-a dreptul îngroziți. În urma discuțiilor aprinse de pe internet, s-a ajuns la concluzia că tânăra folosește o tehnică ce se numește “aspirarea stomacului”. Asta presupune contractarea unor mușchi abdominali interni.

 

De curând, influencerița australiană Tammy Hembrow a reușit o performanță oarecum asemănătoare, doar că ea e în a șasea luna de sarcină. 

Filmulețul postat de australiancă pe TikTok i-a alarmat pe fani. Aceasta a făcut un… truc prin care i-a dispărut efectiv burtica. Admiratorii s-au speriat ca nu cumva această mișcare să  îi facă rău bebelușului.

 

@tammyhembrow

????????

♬ POOF BE GONE - KyleYouMadeThat

Tammy i-a liniștit spunând că este chiar recomandată în sarcină, mai ales că ea face și antrenamente. 

Australianca face exercițîi cu greutăți, însă nu le recomandă și altor gravide. “Rutina mea este că și înainte să rămân însărcinată, însă diferă intensitatea și greutățile pe care le folosesc. Iau în continuare shake-uri proteice. Gravidelor le recomand să își consulte medicul înainte să ia suplimente alimentare, pentru că fiecare sarcina e diferită”.

 

 

 

  • O tânără a șocat internetul: și-a făcut stomacul să dispară complet

related posts

Modifică setările cookies