O tânără care se pregătea să nască a fost înșelată de iubit cu mama ei. „Mi-a făcut-o de mai multe ori”


Alyssa-Mae Harrison l-a prins pe iubitul ei în fapt de mai multe ori, dar să fie înșelată cu mama ei – acest scenariu părea inimaginabil. Totuși, imposibilul s-a întâmplat.


Tânăra din Marea Britanie avea 21 de ani când a rămas însărcinată prima dată. Când a început să aibă contracții, cineva a ajutat-o să ajungă la spital ca să nască în condiții optime. 

Iubitul ei nu era acasă și, când l-a sunat, i-a spus că nu va ajunge la timp fiindcă era prins cu treabă. 

Nu am sesizat nimic ciudat la vremea respectivă. Ne-am întors acasă și am dus o viață normală, pentru un timp”, a dezvăluit femeia pe TikTok.

Abia doi ani mai târziu, Alyssa-Mae a aflat că iubitul o înșela cu mama ei în timp ce ea năștea la spital. 

Vecinii mi-au arătat imagini video cu mama mea intrând și ieșind, în repetate rânduri, de pe proprietatea mea când eu nu eram acasă, iar asta m-a făcut suspicioasă. Apoi am găsit mesaje pe care și le-au trimis mama și iubitul meu, cu poze în pielea goală și detalii legate de întâlniri și incidente, chiar și în perioada în care eu nășteam. I-am cerut lui explicații și a recunoscut. Am fost distrusă și m-am simțit trădată”, a dezvăluit tânăra pe rețeaua socială.

Mărturia ei a fost văzută de 12 milioane de persoane, însă filmulețul în care a povestit totul a fost interzis de TikTok, pe motiv că încalcă „politica și standardele” companiei. A postat altul, mai scurt, în care a explicat de ce mărturia ei video nu mai există în rețea.

După incident, Alyssa-Mae l-a dat afară pe iubitul ei, care o înșelase de mai multe ori în timpul relației. „Mi-a făcut-o de mai multe ori”, a dezvăluit ea. Mai mult, a renunțat și la mama ei, cu care nu mai vorbește. 

Tânăra, care este din nou însărcinată, însă cu alt bărbat, are și un sfat pentru cei care se confruntă cu situații similare.

Sfatul meu pentru toți cei care au experimentat situații similare este: vă rog, nu fiți naivi să-i primiți înapoi!”.

Fotografii: TikTok @alyssa_mae1320

Vezi și VIDEO:

 
  • O tânără care se pregătea să nască a fost înșelată de iubit cu mama ei. „Mi-a făcut-o de mai multe ori”

related posts

Modifică setările cookies