Un incident absolut șocant a avut loc zilele trecute, atunci când Georgia Brooke și iubitul ei, Luke Cannon, au decis să ducă actul sexual la un alt nivel. Cei doi au avut parte de o partidă de amor „hardcore”, care a rezultat cu un deces.

Luke a decis să o stranguleze pe iubita sa, la cererea acesteia, în timpul sexului. Aceasta nu a mai avut puterea de a-i spune bărbatului să se oprească deoarece o sufocă și, astfel, a decedat. Deși tânărul a dus-o la spital în noaptea cu pricina, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Medicul legist Martin Fleming a spus că „la mijloc a fost vorba de un accident nefericit și a avertizat că practica de sufocare sexuală este una periculoasă, care de prea multe ori se termină cu consecințe fatale”, potrivit BBC.

Imediat după ce și-a adus iubita la spital, Luke Cannon a fugit din institut, pentru a scăpa de polițiștii care voiau să îi ceară explicații despre incident. Acesta a fost găsit decedat o zi mai târziu, într-o zonă împădurită din apropierea orașului.

Prietenii cuplului au declarat în instanță că cei doi au avut o relație sexuală „experimentală” și au menționat că Georgia Brooke căuta plăcerea prin sufocare. Același lucru a fost confirmat și de mesajele trimise de tânăra de 26 de ani, înainte de incident.

Mama acesteia susține că viața Georgiei a luat o întorsătură neașteptată de la începutul relației cu Luke și, deși a avertizat-o cu privire la toxicitatea din cuplu, tânăra i-a ignorat sfaturile.

Foto: TikTok