Oana Ioniță de la MasterChef România, fotomodel de succes și actriță. Cu ce se ocupă acum


A început o carieră de fotomodel, care a dus-o pe coperta celor mai importante reviste glossy de la noi. În 2004 a fost Miss Playboy și a fost distribuită în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. În 2022, Oana Ioniță vrea să demonstreze, la MasterChef România, că are talent în bucătărie.


Oana Ioniță (38 de ani) a trecut cu bine peste prima probă la MasterChef România, după ce a primit o șansă de la doi dintre chefi. Pasionată de gătit, tânăra a făcut carieră în modeling, televiziune și cinema.

A debutat ca fotomodel și, în 2004, a obținut titlul Miss Playboy România. A fost primul model din provincie care a apărut pe prima pagină a celebrei reviste.

În același an a debutat la Acasă TV în telenovela Numai iubirea, prima telenovelă românească. Aici a bifat doar câteva apariții, însă trei ani mai târziu a fost distribuită în serialul Inimă de țigan.

În telenovelă a jucat rolul secretarei lui Gigi Dumbravă, personajul interpretat de magistralul Florin Zamfirescu.

De la seriale a trecut la filme de cinema și, în 2019, a jucat în Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună. În acest film regizat de Camelia Popa, Oana Ioniță a jucat alături de Alin Panc, cu care s-a întâlnit și în Inimă de țigan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Love (@ll.lady_love)

Acest rol a fost pentru mine și sunt maxim de bucuroasă și recunoscătoare pentru oportunitatea de a lucra alături de oameni extraordinar de talentați și frumoși inside-out. Camelia Popa, care este un om minunat înainte de toate și un regizor de excepție. Cu Alin Panc am mai lucrat la Inima de țigan, știam deja că e un om mișto și profesionist. Pe ceilalți i-am cunoscut abia acum, prin intermediul acestui proiect. Toți sunt foarte talentați și faini, iar atmosfera este ca într-o familie numeroasă”, spunea Oana pentru spectacola.ro.

Azi, Oana Ioniță are o afacere cu halate de baie pentru femei, care se bucură de succes.

Fotografii: _oana_ionita

Vezi și VIDEO:

  • Oana Ioniță de la MasterChef România, fotomodel de succes și actriță. Cu ce se ocupă acum

related posts

Modifică setările cookies