Oana Lis, înșelată de Viorel! Fostul edil al Capitalei ar fi avut mai multe aventuri în tinerețe: „El se vedea și cu...”


Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2011, iar de atunci sunt de nedespărțit, însă de-a lungul timpului au existat și anumite tensiuni în relația lor.

Tag-uri:

Fiind o diferență de vârstă de 25 de ani între cei doi, relația soților Lis a fost aspru judecată la începuturi. Chiar și așa, amândoi au dovedit că trăiesc o iubire adevărată, cu toate că nu de puține ori au avut parte și de conflicte în cuplu.

În cadrul unei emisiuni, Oana Lis a vorbit despre infidelitate, recunoscând că soțul său a înșelat-o de mai multe ori. Deși au fost tentații de ambele părți, cei doi au reușit să depășească momentele și să rămână împreună.  Fostul edil al Capitalei a fost prins de partenera sa în timp ce se afla la restaurant cu altcineva, dar și când vorbea la telefon.

„Acum îți dai seama că și dacă ar fi adevărat nu aș putea să zic, pentru că Viorel este soțul meu, îl respect foarte mult. Din contră, el m-a înșelat pe mine și l-am prins. El se vedea și cu alte persoane și l-am prins la restaurant cu cineva, o dată la telefon. El niciodată nu a renunțat la mine, indiferent câte persoane mai erau în jurul lui. Dar și mai încolo, mai în vârstă. Am fost, la un moment dat, într-un grup cu el și veniseră două să vorbească cu el, nu mai scăpam de ele.

Nu numai din partea mea au fost tentanții, și din partea lui, dar cred că bărbații sunt mai ușor de prins. Noi, femeile, ținem taina mai mult timp, avem mai multă grijă. E normal ca în atâția ani să mai fie tentații. La locul de muncă, mai faci o glumă, un flirt. Poate că uneori am flirtat. Dar la mine, între glumă și flirt, e o graniță foarte fină. Eu glumesc și cineva poate să interpreteze că e flirt. Poate eu flirtez și lumea zice că e glumă”, a spus Oana Lis în emisiunea „După faptă și răsplată”.

Sursă foto: Facebook/Oana Lis

  • Oana Lis, înșelată de Viorel! Fostul edil al Capitalei ar fi avut mai multe aventuri în tinerețe: „El se vedea și cu...”

related posts

Modifică setările cookies