Celebra cântăreață traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei. După divorțul de Cătălin Dobrescu, Oana Radu este mai fericită și mai împlinită.

Oana Radu și-a luat mașină nouă

Oana Radu a fost nevoită să își cumpere o nouă mașină pentru concerte, asta după ce fostul soț nu i-a mai permis să aibă acces la mașina pe care o cumpărase pe numele lui.

Acum, artista este mai fericită ca oricând pentru reușita sa și le atrage atenția oamenilor din lista ei să fie precauți atunci când își aleg asociații, căci pot ajunge în situația ei. VEZI CUM ARATĂ NOUA MASINA A OANEI RADU IN GALERIA FOTO DE MAI JOS

„Sooo happy meeee! Azi mi-am cumpărat o nouă mașină de concerteeeee! Yuhuuuu! ❤️‍🔥 Mi-am cumpărat un Mercedes V Class, asemănător cu cel pe care îl aveam, doar ca muuult mai nouă și cu muuulte opțiuni, pentru că pe aceea din păcate nu o mai pot accesa, fiindca fostul meu soț nu îmi mai permite să o folosesc, el fiind administrator pe firma pe care se afla mașina (fără a conta că nu a produs nici un ban pentru firma respectivă 🤣) ! Aveți mare grijă cu cine vă asociați în firme și pe cine puneți administrator! Nu mai contează ce a fost! Capu’ Sus! Sper ca povestea mea să fie o lecție pentru voi, și totodată să vedeți că după orice furtună, iese soarele! La mine a ieșit mai mult ca niciodată, și e doar începutul”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram