Oana Roman și Marius Elisei, hotărâre importantă legată de fiica lor


Oana Roman le-a dezvăluit fanilor din mediul online că ea și Marius Elisei au luat o decizie importantă în ceea ce o privește pe fiica lor, Isabela.
 

Tag-uri:

Se pare că cei doi, deși nu mai formează un cuplu, se implică amândoi în creșterea fetiței:
 
„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală.

Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord, sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.
 
Vedeta a adăugat:
 
„Acum ideea ca niște copii să învețe la 9-10 ani în niște containere improvizate, în curtea școlii, unde nu vor avea baie și vor trebui să iasă ca să meargă în școală pentru a se duce la baie, unde nu știm cum va fi cu căldura, pentru că dacă va fi căldură electrică probabil că nu va funcționa pe timpul nopții. Nu știu cum va fi.(...) Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă."
 
Legat de Marius Elisei, a spus:
 
"Decizia de a o muta pe Isa am luat-o, evident, împreună cu tatăl ei, după ce Isa a petrecut două zile la un club de weekend.”

 
 
FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM 
  • Oana Roman și Marius Elisei, hotărâre importantă legată de fiica lor

related posts

Modifică setările cookies