Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. Solista, superbă în rochie de mireasă


Oana Sârbu a fost dintotdeauna o artistă discretă în ceea ce privește viața personală. Recent, solista în vârstă de 54 de ani a devenit nostalgică și a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare o fărâmă din trecut.


Mai exact o imagine de colecție de la nunta sa cu Virgil Popescu, folosindu-se de acest prilej pentru a-i ura un călduros „La mulți ani!” Doinei Levintza. Rochia purtată de actriță în marea zi a fost sub semnătura celebrei creatoare de modă.

Cum l-a cunoscut pe Virgil Popescu

În 1989, când avea 21 de ani, artista a decis să-și unească destinele cu compozitorul Virgil Popescu. Căsnicia dintre cei doi a durat însă doar 4 ani. În perioada în care a fost căsătorită, Oana Sârbu a jucat, printre altele, și în filmul ”Liceenii Rock’n’Roll”.

În urmă cu câțiva ani, artista recunoștea că decizia de a juca scene de nuditate în respectivul film nu a fost chiar cea mai reușită. ”Eram o femeie măritată și a fost un moment cam neplăcut pentru fostul meu soț”, a povestit Oana Sârbu.

Oana Sârbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu pe când avea doar 17 ani. Pe parcursul căsniciei, compozitorul i-a oferit acesteia cele mai frumoase piese din cariera ei.

Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.

Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur", povestea Oana într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.

Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună', a povestit Oana Sârbu la Pro TV.

Foto Facebook

  • Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. Solista, superbă în rochie de mireasă

related posts

Modifică setările cookies