Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, a născut o fetiță. Micuța a fost întâmpinată acasă ca o prințesă


Olguța Berbec, în vârstă de 36 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară, pe 1 februarie. Solista de muzică populară a născut o fetiță, pe care a numit-o Olga Maria. La venirea din spital, micuța a fost întâmpinată ca o prințesă. 


Soțul artistei, celebrul saxofonist Remus Novac, dar și fetița mai mare Cezara, în vârstă de 4 ani, le-au pregătit o surpriză frumoasă celor două. Au împodobit casa cu multe baloane și cu buchete de flori. ”Suntem acasă! Tati, îți mulțumim pentru primire!”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor postate pe Instagram. Vlăduța a fost prima care a felicitat-o, scriind ”Are 3 prințese”.

 

Cu șase zile înainte de naștere, Olguța Berbec și-a împărtășit emoțiile cu telespectatorii, atunci când a fost sunată, în direct, de către Cătălin Măruță. Întrebată de gazda emisiunii, ce planuri are fina ei, Vlăduța Lupău, legate de maternitate, Olguța a răspuns: ”Eu pot doar să vă spun că se gândesc la lucrul ăsta. Este firesc atunci când te căsătorești. Eu cred că o să meargă cu pașii firești, nunta și apoi copilul”.

 
 
Sursă foto: Instagram/ olgutaberbecinsta
 
Olimpiada Mamicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravida despre greutatea corporală în timpul sarcinii
 
 
  • Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, a născut o fetiță. Micuța a fost întâmpinată acasă ca o prințesă

related posts

Modifică setările cookies