Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii în costum de baie! Fosta Miss Univers a incendiat Instagramul


În 2012, Olivia Culpo a fost încoronată “Miss Univers”. Americanca de 29 de ani face în continuare ravagii cu frumusețea sa angelică, dar și cu trupul fără cusur. 


“Regina frumuseții” face bani frumoși din modelling, Instagram și cochetează și cu actoria. Olivia are peste 5 milioane de fani pe contul de socializare, acolo unde postează des fotografii în ipostaze provocatoarea. 

Conștientă de atuurile fizice și lipsită de inhibiții, Olivia Culpo poartă rochii extrem de sexy și decupate, uneori chiar și fără lenjerie intimă. 

În ultimele fotografii cu care și-a năucit fanii, fotomodelul apare la piscina unui resort de lux din Mexic. Fosta Miss Univers s-a lăsat fotografiată de iubit din toate unghiurile și le-a arărat fanilor că Mama Natură a fost tare darnică cu ea. 

“Acum știu cum arată un înger căzut din cer!”, “Peisajul ca peisajul, dar tu…”, “Acum ne holbăm cu toții la posteriorul tău”, “Cât de sexy ești!”, “Ești absolut fenomenală!”, i-au scris internauții. (Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Olivia se bucură de vacanță alături de iubitul ei, sportivul Christian McCaffrey. Culpo și McCaffrey sunt împreună din iunie 2019 și nu ratează nicio ocazie să-și declare iubirea pe conturile de socializare. 

Olivia Culpo este fiica muzicienilor Peter și Susan Culpo. Ea a studiat violoncel și a făcut parte din orchestra filarmonicilor Rhode Island, Boston și New York.  În  septembrie 2011 este aleasă Miss Rhode Island, ca la data de 3 iunie 2012 să fie aleasă Miss USA, iar în decembrie 2012, Miss Univers.

Fotografii: Instagram

  • Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii în costum de baie! Fosta Miss Univers a incendiat Instagramul

related posts

Modifică setările cookies