Olivia Steer: "Am găsit pe un site cu trafic greu reţeta naturistă a vaccinului antigripal". Ce reacţii a stârnit


Olivia Steer e cunoscută drept o aprigă promotoare a unei vieţi în care mâncarea raw-vegan şi tratamentele naturiste primează, iar medicina alopată e evitată cât se poate de mult.


Ultima sa postare pe Facebook face referire la situaţia din România, în care s-a declarat epidemie de gripă. Mai mult, Olivia recomandă o reţetă naturistă care, susţine ea, ţine doctorul foarte departe de casă.

Olivia Steer: "Am găsit pe un site cu trafic greu reteta naturistă a vaccinului antigripal. Rog nu-l faceți acasă, dacă nu vreți să se supere Tanti Pintea și Nenea Cercel, că nu le mai iese epidemia, nici macar pe hîrtie. Și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri. Și asta nu e frumos deloc!

Reţeta 

1/4 cana usturoi pisat

1/4 cana ceapă tocată

1/4 cană ardei iute tocat

1/4 cană ghimbir ras

3 linguri de hrean ras

1 lingura cuișoare pisate

750 ml oțet organic de mere

Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masă."

Mesajul postat stârnit diverse reacţii: unii au distribuit postarea, unii au apreciat-o, în timp ce alţii au considerat-o de-a dreptul amuzantă şi neverosimilă. Comentariile au curs şi, în timp ce pe pagina ei personală, prietenii au apreciat-o şi chiar a avut parte de peste 1500 de distribuiri, pe pagina de vedetă a primit multe reacţii de genul:"

"eşti varză; ăsta e vaccinul pentru cancer, cel pentru gripă nu are usturoi"

"am găsit cel mai bun dressing pentru salată"

"e atât de bună combinaţia, merge şi la friptură"

Mai jos aveţi abordarea unui medic pediatru, care vorbeşte pe larg despre vaccinl antigripal, din perspectiva medicinei alopate:

FOTO: Faccebook

related posts

Modifică setările cookies