Ondy nu mai este interesat de Andreea Bostănică! Atenția lui se îndreaptă către o fată transgender de pe TikTok


Artistul Andrei Mihăilescu, cunoscut de publicul larg sun numele Ondy și-a arătat de-a lungul timpului simpatia față de Andreea Bostănică. Contactat de jurnaliști pentru a vorbi despre cum a evoluat „relația” celor doi, cântărețul a oferit un răspuns neașteptat: nu mai este interesat de „Regina TikTok-ului”. 


Ondy a spus de mai multe ori că are o simpatie aparte pentru Andreea Bostănică, influencerul urmărit de 5 milioane de oameni. Deoarece a declarat că își dorește să aibă o relație cu ea, însă faptele au întârziat să apară, acesta a fost contactat de jurnaliști pentru a oferi actualizări ale presupusei idile. Atunci când toată lumea spera să afle de existența unui nou cuplu viral pe TikTok, artistul a dat o veste șoc!

Se pare că Ondy nu mai este atras de Andreea Bostănică, însă continuă să spună că o îndrăgește ca persoană:

„Andreea este o fată minunată. Am spus și repet că o îndrăgesc ca persoană. Din păcate, nu am avut prea mult contact cu ea ca să se poată lega o prietenie sau ceva mai mult”, a spus Ondy pentru FANATIK.

Artistul a mărturisit că atenția lui se îndreaptă spre o altă persoană virală pe rețelele de socializare, cunoscută de publicul larg sub numele Aly Bombonica:

„În schimb, cu Aly s-a creat o prietenie strânsă. O cunosc de câțiva ani. Prietenia noastră poate evolua într-un mod plăcut, poate în ceva mai mult. Eu iubesc oamenii, iubesc orice om, indiferent de orientare sexuală, religie sau statu social. Dacă este chimie între mine și o persoană nimeni nu poate sta în calea fericirii mele”, a continuat el. 

Aly Bombonica a primit și ea dreptul la replică. Dacă Ondy nu a spus clar ce relație există între ei, TikTokerul transgender a declarat că este vorba despre o dragoste sinceră:

„Ondy a fost alături de mine când mi-a fost greu, indiferent de miile de kilometri care ne despart. Asta e o dragoste curată între noi. Cred că ne potrivim. Avem același caracter, aceeași educație, multe pasiuni comune. Puțini știu că și mie îmi place muzica.

 

Eu am cântat muzică populară de la vârsta de 8 anișori și sunt mulțumită de tot ce am construit, oricât de multe greutăți mi-au stat în cale. Ceea ce simt acum pentru Ondy pot să spun că e din cale-afară. Oamenii din online au tot încercat să bage strâmbe între noi, să nu mai vorbim unul cu celălalt, dar nu au reușit”, a declarat Aly Bombonica.

Sursă foto: Ondy/Instagram, Andreea Bostănică/Instagram, Aly Bombonica/TikTok

 

 

  • Ondy nu mai este interesat de Andreea Bostănică! Atenția lui se îndreaptă către o fată transgender de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies