Connect-r și Misha s-au împăcat? Cum și-a filmat artistul fosta parteneră: „M-am îndrăgostit de tine”


Cântărețul și fosta sa soție s-au afișat într-o ipostază de-a dreptul neașteptată, iar mesajul lor i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare!Tag-uri:

Connect-r și Misha au fost căsătoriți timp de cinci ani, iar în anul 2018 au decis să divorțeze. Chiar și după separare, cei doi au rămas în relații foarte bune, totul pentru fetița lor, Maya. Cei doi sunt și astăzi apropiați, merg în vacanțe împreună și fac totul pentru ca fiica lor să simtă iubire profundă din partea ambilor părinți.

Deși motivul divorțului a fost unul destul de întemeiat, artistul fiind-i infidel la acea vreme partenerei sale, cei doi au reușit să lase orgoliile deoparte și să se dedice în totalitate fiicei lor, Maya.

De curând, Connect-r și Misha s-au afișat într-o ipostază de-a dreptul suprinzătoare! Artistul și-a filmat fosta parteneră în timp ce aceasta o piaptănă pe Maya, iar pe fundal se aud versurile „Și m-am îndrăgostit de tine”.

Fanii, plăcut surpinși de ceea ce au văzut, nu s-au putut abține de la comentarii

„S-a împăcat cu Misha?”/ „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!”/ „Dragoste nelimitată!”/ „Superbe fete! O familie minunată”/ „Cei mai frumoși sunteți împreună”/ „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3”/ „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpacați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

@connectr2021

♬ De Tine - Cortes & Connect-R

Foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies