Oscar 2019: Lady Gaga îndeamnă la voința de a lupta chiar și în cele mai grele momente 


Ediția din acest an a premiilor Oscar a fost pentru mulți dintre participanți o seară a emoțiilor puternice, a răsplatei unei munci de ani de zile și a regăsirii motivației de a continua înspre atingerea de noi obiective. 


Unul dintre momentele care a trădat o reală bucurie a fost cel al discursului lui Lady Gaga din momentul în care a fost anunțată că piesa Shallow a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun cântec original”.  

Cu ochii în lacrimi, solista a urcat pe scenă alături de echipa ei și după ce le-a mulțumit acestora pentru tot sprijinul acordat, și-a găsit puterea de a transmite un mesaj tuturor celor care urmăreau momentul. 

”Dacă ești acasă, stai pe canapea și urmărești în acest moment, tot ce am să îți transmit este că așa arată munca. Am muncit din greu pentru o perioadă foarte lungă de timp. Și nu este vorba despre a câștiga, ci despre a nu renunța. Dacă ai un vis, luptă pentru el! Nu contează de câte ori ești respins sau de câte ori ai căzut și simți că ai pierdut, contează de câte ori te ridici și ești puternic și mergi mai departe”.

De-a lungul anilor, Lady Gaga nu s-a ferit să spună că nu a primit nimic de-a gata, ci că a muncit pentru fiecare reușită a ei și că și-a dorit să ajungă cât mai sus. Fiecare album lansat și fiecare apariție a ei a impresionat prin mesajul transmis, iar această ocazie a fost momentul care a demonstrat că totul a meritat. 

Nu doar cei de acasă au reacționat extrem de pozitiv prin comentarii și mesaje pe rețelele sociale, ci și cei din sală. Jennier Hudson, fostă finalistă American Idol și una dintre cele care a interpretat o piesă în seara decernării premiilor, a fost, în mod evident, marcată de cuvintele lui Lady Gaga, susținând-o pe tot parcursul discursului cu o sinceritate extrem de vizibilă. 

Nici colegii de scenă a lui Lady Gaga nu au ezitat să o laude pe aceasta și au menționat: ”Nu îți poți mulțumi singură, dar atunci când ești în cameră cu ea nu trebuie să faci mare lucru. Ea (Gaga) compune, interpretează, cântă. Acest premiu ți se datorează”. 

Ediția din acest an a reprezentat prima ocazie pentru artistă de a fi nominalizată la premiile Academiei la categoriile ”Cea mai bună actriță în rol principal” și ”Cel mai cântec original”. Premiul câștigat de ea a încununat succesul din anul 2019 prin apariția în filmul ”A star is born”. 

 

Sursă foto: Getty

  • Oscar 2019: Lady Gaga îndeamnă la voința de a lupta chiar și în cele mai grele momente 

related posts

Modifică setările cookies