Oscar 2019. Reacția Irinei Shayk după ce Bradley Cooper și Lady Gaga au cântat ”Shallow”


Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat piesa ”Shallow” din ”A Star is Born” pe scena premiilor Oscar 2019, iar fanii au remarcat ”atracția electrizantă” dintre cei doi.


Lady Gaga și Bradley Cooper au fost protagoniștii celui mai romantic moment de pe scena premiilor Oscar 2019, care au avut loc duminică seară, la Dolby Theater din Los Angeles.

Citește și: Oscar 2019, cel mai romantic moment al serii. Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat live ”Shallow”

Aceștia au urcat pe scenă și au interpretat cântecul ”Shallow” într-o manieră foarte intimă, privindu-se ochi în ochi și îmbrățișându-se la final.

Chiar dacă momentul ar fi putut părea ciudat pentru Irina Shayk, iubita lui Bradley Cooper, care se afla în primul rând, aceasta a fost prima din public care s-a ridicat în picioare pentru a aplauda entuziastă.

Lady Gaga, Bradley Cooper și Irina Shayk au fost așezați în primul rând de organizatorii Oscarurilor, supermodelul de origine ucraineană stând între cei doi actori din ”A Star is Born”.

Mai târziu, când Lady Gaga s-a întors din culise, după ce a câștigat Oscarul pentru cel mai bun cântec, ea și Irina Shayk s-au îmbrățișat cu afecțiune.

 

Foto: Getty 

  • Oscar 2019. Reacția Irinei Shayk după ce Bradley Cooper și Lady Gaga au cântat ”Shallow”

related posts

Modifică setările cookies