Osvaldo Rios are aproape 60 de ani! Vezi cum arată la această vârstă 


În anii ‘90, actorul din Puerto Rico fascina femeile din întreaga lume cu rolul  din telenovela Kassandra. Cu zâmbetul său cuceritor, cu vocea sexy şi fizicul atractiv, câştigase fane în lumea întreagă.


Acum, la aproape 30 de ani de la rolurile care l-au făcut celebru, Osvaldo are acelaşi surâs şi, culmea, acelaşi fizic. Poate că expresia feţei arată că vremea a trecut, dar cu siguranţă abdomenul lucrat şi fotografiile de pe contul său de Instagram nu arată că anul acesta va împlini 59 de ani şi că mai e puţin şi schimbă prefixul.

 

 

Nu a renunțat la actorie, nici la cântat, dar este implicat și în numeroase acțiuni caritabile. În prezent joacă în ţara natală în filmul “Marcelo”, regizat de Eduardo Ortiz.

 
 
În plan personal, Osvaldo Rios a fost căsătorit de trei ori, cu actrita Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci şi cu actriţa Geraldine Fernandez. Este tatăl a trei baieţi: Giuliano, Osvaldo si Alessandro. În plus, a avut o relaţie mediatizată în toată lumea cu Shakira, pe vremea când ea era la începuturile carierei, iar el era mai faimos decât ea-şi cu 17 ani mai mare.

 

SURSA FOTO: GETTY/ INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies